نی‌ نی سایت

۲۲ نکته الزامی از آشپزی حرفه‌ای (خلاصه تجربه نی‌نی‌سایتی‌ها)




۲۲ نکته از تجربه آشپزی حرفه‌ای (خلاصه نی‌نی‌سایت)

مدتی در نی‌نی‌سایت دنبال نکات و ترفندهای آشپزی حرفه‌ای بودم. این خلاصه‌ای از تجربیات ارزشمند کاربران این سایت است که امیدوارم به کار شما هم بیاید.

  • همیشه از مواد اولیه تازه و باکیفیت استفاده کنید. طعم غذا به شدت به کیفیت مواد بستگی دارد.
  • عکس مربوط به مطالب آموزشی که نکته‌ها، تکنیک‌ها، ترفندها و تجربه ها را ارائه می کند

  • برای پخت برنج، از پیمانه دقیق استفاده کنید و زمان خیساندن را رعایت کنید.
  • هنگام سرخ کردن مواد، روغن به اندازه کافی داغ باشد تا مواد روغن جذب نکنند.
  • برای طعم‌دار کردن گوشت و مرغ، از شب قبل آن‌ها را مرینیت کنید.
  • از ادویه‌های تازه و باکیفیت استفاده کنید و آن‌ها را درست قبل از استفاده آسیاب کنید.
  • در تهیه سس‌ها، به غلظت و طعم نهایی دقت کنید.
  • برای داشتن خورش‌های خوش‌رنگ و روغن، پیاز را خوب تفت دهید.
  • هنگام پخت کیک و شیرینی، دمای فر را دقیق تنظیم کنید.
  • برای تهیه خمیرهای نان و پیتزا، به ورز دادن اصولی توجه کنید.
  • از سبزیجات معطر در غذاهای مختلف استفاده کنید تا طعم و عطر غذا را بهتر کنید.
  • برای تزیین غذا، از مواد تازه و رنگارنگ استفاده کنید.
  • در هنگام پخت غذا، به طعم آن توجه کنید و در صورت نیاز، ادویه و چاشنی اضافه کنید.
  • برای پخت غذاهای رژیمی، از روغن کمتری استفاده کنید و مواد را آب‌پز یا بخارپز کنید.
  • هنگام پخت غذا، صبر و حوصله داشته باشید و به غذا زمان کافی بدهید تا خوب بپزد.
  • برای تهیه دسر، از مواد شیرین‌کننده طبیعی مانند عسل و شیره خرما استفاده کنید.
  • هنگام پخت مربا، به مقدار شکر و زمان پخت دقت کنید.
  • برای نگهداری غذا، از ظروف مناسب استفاده کنید و غذا را در یخچال نگهداری کنید.
  • قبل از شروع به پخت غذا، دستورالعمل را به دقت مطالعه کنید.
  • همیشه محیط آشپزخانه را تمیز و مرتب نگه دارید.
  • از ابزارهای مناسب برای پخت غذا استفاده کنید.
  • خلاق باشید و از امتحان کردن غذاهای جدید نترسید.
  • با عشق و علاقه آشپزی کنید، طعم غذا بهتر خواهد شد.
  • این نکات، فقط شروع راه هستند و با تمرین و تجربه می‌توانید مهارت‌های آشپزی خود را بهبود ببخشید.

    فراموش نکنید که آشپزی یک هنر است و با خلاقیت و ابتکار می‌توانید غذاهای منحصر به فردی خلق کنید.





    ۲۲ تجربه از دنیای آشپزی حرفه‌ای (خلاصه تجربیات نی نی سایت)

    ۲۲ تجربه از دنیای آشپزی حرفه‌ای (خلاصه تجربیات نی نی سایت)

    ۱. راز یک سس خوشمزه

    بیشتر کاربران نی نی سایت بر این باورند که راز یک سس خوشمزه، بهره‌گیری از مواد اولیه تازه و باکیفیت است. گوجه فرنگی‌های رسیده و معطر، پایه اصلی یک سس فوق العاده هستند. تفت دادن پیاز و سیر در روغن زیتون قبل از اضافه کردن بقیه مواد، عطر و طعم بی‌نظیری به سس می‌دهد. اضافه کردن کمی شکر یا عسل برای تعدیل اسیدیته گوجه فرنگی، یک ترفند حرفه‌ای است که بسیاری از آشپزها از آن استفاده می‌کنند. بهره‌گیری از سبزیجات معطر تازه مانند ریحان، آویشن یا جعفری، در مراحل پایانی پخت، عطر و طعم سس را دو چندان می‌کند. و نکته آخر، کمی صبر و حوصله! پختن یک سس خوشمزه زمان می‌برد. سس خانگی همیشه از سس های آماده بهتره.

    ۲. رمز و راز یک خمیر پیتزای عالی

    آرد با کیفیت، مهمترین عامل در تهیه یک خمیر پیتزای عالی است. از آرد مخصوص پیتزا یا آرد نان با گلوتن بالا استفاده کنید. آب ولرم، مخمر و کمی شکر را مخلوط کنید و اجازه دهید ۱۰ دقیقه بماند تا مخمر فعال شود. آرد، نمک و روغن زیتون را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید و سپس مخلوط مخمر را به آن اضافه کنید. خمیر را به خوبی ورز دهید تا نرم و الاستیک شود. این کار حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه طول می‌کشد. خمیر را در یک کاسه چرب شده قرار دهید و روی آن را بپوشانید و اجازه دهید در یک جای گرم به مدت ۱ تا ۲ ساعت استراحت کند تا حجم آن دو برابر شود. بعد از استراحت، خمیر را به اندازه دلخواه تقسیم کنید و با وردنه باز کنید. توجه به دمای اتاق و میزان رطوبت هوا در کیفیت خمیر تاثیر گذار است.

    ۳. سوپ جو پر ملات، غذای سالم و مقوی

    برای تهیه یک سوپ جو پر ملات، از جو پوست کنده استفاده کنید و آن را از قبل خیس کنید. پیاز، هویج و کرفس را نگینی خرد کنید و در روغن تفت دهید. جو، آب مرغ یا آب گوشت و سبزیجات خرد شده را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا جو نرم شود. مرغ یا گوشت پخته شده را ریش ریش کنید و به سوپ اضافه کنید. در صورت تمایل می‌توانید از قارچ، ذرت و نخود فرنگی نیز در سوپ استفاده کنید. در انتها، سوپ را با جعفری خرد شده و آبلیمو سرو کنید. اضافه کردن کمی زنجبیل طعم بی نظیری به سوپ جو می دهد.

    ۴. خورشت قیمه مجلسی

    برای تهیه یک خورشت قیمه مجلسی، از گوشت خورشتی با کیفیت استفاده کنید و آن را به اندازه دلخواه خرد کنید. پیاز را نگینی خرد کنید و در روغن تفت دهید تا طلایی شود. گوشت را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند. لپه را از قبل خیس کنید و به گوشت اضافه کنید. رب گوجه فرنگی، زردچوبه، فلفل و دارچین را به گوشت اضافه کنید و تفت دهید تا رب رنگ باز کند. آب جوش را به خورشت اضافه کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا گوشت و لپه بپزند. در اواخر پخت، زعفران دم کرده و آبلیمو را به خورشت اضافه کنید.

    ۵. قورمه سبزی جا افتاده

    سبزی قورمه سبزی را به خوبی سرخ کنید تا رنگ آن تیره شود و طعم آن آزاد شود. از گوشت گوسفندی با استخوان برای طعم بهتر استفاده کنید. لوبیا چیتی را از شب قبل خیس کنید و بپزید. لیمو عمانی را سوراخ کنید و در آب گرم خیس کنید تا تلخی آن گرفته شود. در اواخر پخت، کمی شنبلیله خشک اضافه کنید تا عطر و طعم قورمه سبزی بیشتر شود. خورشت را روی حرارت ملایم بپزید تا جا بیفتد و روغن بیندازد. می‌توانید از مقدار کمی رب گوجه فرنگی هم استفاده کنید تا رنگ خورشت بهتر شود.

    ۶. مرغ بریان خوشمزه

    مرغ را با ادویه های مختلف مزه دار کنید و حداقل یک ساعت در یخچال بگذارید. برای طعم بهتر، از ترکیب آبلیمو، روغن زیتون، سیر، پیاز و ادویه های دلخواه استفاده کنید. مرغ را در فر یا روی گریل بپزید تا طلایی شود. در حین پخت، مرغ را با سس کره و آبلیمو مرطوب کنید تا خشک نشود. برای تهیه سس، کره را آب کنید و با آبلیمو، سیر و سبزیجات معطر مخلوط کنید. مرغ بریان را با سبزیجات بخارپز یا سیب زمینی سرخ کرده سرو کنید. اضافه کردن چند حلقه لیمو ترش داخل شکم مرغ طعم بسیار خوبی به آن می دهد.

    ۷. کباب کوبیده آبدار و خوش طعم

    از گوشت چرخ کرده مخلوط گوسفندی و گوساله استفاده کنید. پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید. گوشت، پیاز، نمک و فلفل را به خوبی ورز دهید تا چسبناک شود. مایه کباب را به سیخ بکشید و در یخچال بگذارید تا کمی سفت شود. کباب ها را روی ذغال یا در فر بپزید. در حین پخت، کباب ها را با کره آب شده مرطوب کنید تا خشک نشوند. می‌توانید از کمی زعفران هم در مایه کباب استفاده کنید.

    ۸. ته چین مرغ زعفرانی

    برنج را از قبل خیس کنید و آبکش کنید. مرغ را با پیاز و ادویه بپزید و ریش ریش کنید. ماست، تخم مرغ، زعفران و روغن را مخلوط کنید. برنج را با مخلوط ماست مخلوط کنید. ته قابلمه را چرب کنید و لایه ای از برنج، لایه ای از مرغ و دوباره لایه ای از برنج بریزید. ته چین را روی حرارت ملایم بپزید تا ته دیگ آن طلایی شود. می‌توانید از زرشک و خلال پسته هم در ته چین استفاده کنید.

    ۹. باقلا قاتق گیلانی

    باقلا کشاورزی را از قبل خیس کنید و پوست آن را بگیرید. سیر را رنده کنید و در روغن تفت دهید. باقلا را به سیر اضافه کنید و تفت دهید. تخم مرغ ها را در باقلا بشکنید و هم بزنید تا بپزد. شوید خشک را به باقلا قاتق اضافه کنید. باقلا قاتق را با برنج کته سرو کنید. بهتر است از کره محلی برای پخت این غذا استفاده کنید.

    ۱۰. میرزا قاسمی خوشمزه

    بادمجان ها را روی آتش کبابی کنید و پوست آنها را بگیرید. گوجه فرنگی ها را رنده کنید. سیر را رنده کنید و در روغن تفت دهید. بادمجان های کبابی و گوجه فرنگی رنده شده را به سیر اضافه کنید و تفت دهید. تخم مرغ ها را در میرزا قاسمی بشکنید و هم بزنید تا بپزد. میرزا قاسمی را با نان سرو کنید. می‌توانید از کمی فلفل سبز هم در میرزا قاسمی استفاده کنید.

    ۱۱. سالاد الویه مجلسی

    سیب زمینی و تخم مرغ را آبپز کنید و نگینی خرد کنید. خیارشور را نگینی خرد کنید. سینه مرغ را بپزید و ریش ریش کنید. همه مواد را با سس مایونز، نمک و فلفل مخلوط کنید. سالاد الویه را در یخچال بگذارید تا خنک شود. سالاد الویه را با نان یا به عنوان پیش غذا سرو کنید. اضافه کردن هویج رنده شده به سالاد الویه طعم خوبی به آن می دهد.

    ۱۲. کشک بادمجان اصیل

    بادمجان ها را سرخ کنید. پیاز داغ و سیر داغ درست کنید. بادمجان های سرخ شده را بکوبید. بادمجان های کوبیده شده، پیاز داغ، سیر داغ و کشک را مخلوط کنید. کشک بادمجان را روی حرارت ملایم گرم کنید. کشک بادمجان را با نعناع داغ و گردو تزیین کنید. می‌توانید از مقداری نعناع خشک هم در کشک بادمجان استفاده کنید.

    ۱۳. عدس پلو خوشمزه و مقوی

    عدس را از قبل خیس کنید و بپزید. پیاز را تفت دهید و با گوشت چرخ کرده تفت دهید. عدس پخته شده، گوشت چرخ کرده تفت داده شده، کشمش و خرما را با برنج مخلوط کنید. عدس پلو را دم بگذارید. عدس پلو را با سالاد شیرازی سرو کنید. می‌توانید از زعفران هم در عدس پلو استفاده کنید. برای طعم بهتر می‌توانید از زیره هم در عدس پلو استفاده کنید.

    ۱۴. دلمه برگ مو

    برگ مو را بجوشانید. برنج، گوشت چرخ کرده، سبزی دلمه، پیاز داغ، لپه پخته، ادویه دلمه و آبغوره را مخلوط کنید. برگ مو ها را با مواد پر کنید و بپیچید. دلمه ها را در قابلمه بچینید و آب و روغن روی آن بریزید. دلمه ها را روی حرارت ملایم بپزید. دلمه ها را با ماست سرو کنید. می‌توانید از کمی شکر هم در مواد دلمه استفاده کنید.

    ۱۵. کوکو سبزی خوش عطر و طعم

    سبزی کوکو را ریز خرد کنید. تخم مرغ، آرد، نمک، فلفل و زردچوبه را با سبزی کوکو مخلوط کنید. کوکو را در روغن سرخ کنید. کوکو سبزی را با نان یا برنج سرو کنید. می‌توانید از گردو و زرشک هم در کوکو سبزی استفاده کنید. اضافه کردن سیر و پیاز داغ به کوکو سبزی طعم بهتری به آن می دهد. برای پفکی شدن کوکو سبزی می‌توانید از کمی بیکینگ پودر استفاده کنید.

    ۱۶. آش رشته خوشمزه و جا افتاده

    حبوبات را از قبل خیس کنید. حبوبات، پیاز داغ، سیر داغ و سبزی آش را بپزید. رشته آش را به آش اضافه کنید. آش را با کشک، نعناع داغ و پیاز داغ تزیین کنید. آش رشته را با نان سرو کنید. می‌توانید از گوشت چرخ کرده قلقلی هم در آش رشته استفاده کنید. برای طعم بهتر می‌توانید از کمی سرکه هم در آش رشته استفاده کنید.

    ۱۷. شله زرد نذری

    برنج را از قبل خیس کنید. برنج را با آب و شکر بپزید. زعفران، گلاب و کره را به شله زرد اضافه کنید. شله زرد را با دارچین و خلال بادام تزیین کنید. شله زرد را در ظرف های جداگانه سرو کنید. برای عطر بهتر می‌توانید از هل هم در شله زرد استفاده کنید. بهتر است از برنج نیم دانه برای پخت شله زرد استفاده کنید.

    ۱۸. حلوا زعفرانی مجلسی

    آرد را تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود. روغن و کره را به آرد اضافه کنید و تفت دهید. شکر و آب را بجوشانید و به آرد اضافه کنید. زعفران و گلاب را به حلوا اضافه کنید. حلوا را هم بزنید تا سفت شود و به روغن بیفتد. حلوا را در ظرف مورد نظر بریزید و تزیین کنید. می‌توانید از کمی پودر هل هم در حلوا استفاده کنید.

    ۱۹. شیر برنج خوشمزه و ساده

    برنج را از قبل خیس کنید. برنج را با شیر بپزید. شکر را به شیر برنج اضافه کنید. شیر برنج را با دارچین و پسته تزیین کنید. شیر برنج را گرم یا سرد سرو کنید. برای عطر بهتر می‌توانید از هل هم در شیر برنج استفاده کنید. می‌توانید از خامه هم در شیر برنج استفاده کنید.

    ۲۰. فرنی خوش طعم

    آرد برنج را با شیر سرد مخلوط کنید. شکر را به مخلوط آرد برنج و شیر اضافه کنید. فرنی را روی حرارت ملایم بپزید و مرتب هم بزنید تا غلیظ شود. فرنی را با دارچین و پسته تزیین کنید. فرنی را گرم یا سرد سرو کنید. برای عطر بهتر می‌توانید از گلاب هم در فرنی استفاده کنید. می‌توانید از نشاسته ذرت هم به جای آرد برنج استفاده کنید.

    ۲۱. کیک اسفنجی ساده و خوشمزه

    تخم مرغ ها را با شکر و وانیل بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود. آرد و بیکینگ پودر را الک کنید و به تخم مرغ ها اضافه کنید. شیر و روغن را به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید. قالب را چرب کنید و مواد را در قالب بریزید. کیک را در فر از قبل گرم شده بپزید. کیک را با پودر قند یا خامه تزیین کنید. می‌توانید از اسانس دلخواه هم در کیک استفاده کنید.

    ۲۲. طرز تهیه بستنی خانگی

    شیر، شکر و خامه را مخلوط کنید و روی حرارت ملایم گرم کنید. زرده تخم مرغ ها را با وانیل بزنید تا کرم رنگ شود. مخلوط شیر را کم کم به زرده تخم مرغ ها اضافه کنید و مرتب هم بزنید. مخلوط را دوباره روی حرارت ملایم بگذارید و هم بزنید تا غلیظ شود. مخلوط را از صافی رد کنید و در فریزر بگذارید. هر نیم ساعت یکبار بستنی را از فریزر خارج کنید و هم بزنید تا یخ نزند. بستنی را با میوه و مغزها تزیین کنید.

    نمایش بیشتر

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    دکمه بازگشت به بالا