نی‌ نی سایت

آشپزی ایرانی از نگاه نی نی سایتی ها: 25 تجربه ناب!




آشپزی ایرانی از نگاه نی نی سایتی ها: 25 تجربه ناب!

نی نی سایت، فراتر از یک انجمن مادرانه، گنجینه ای از تجربیات آشپزی است. در این پست، 25 نکته و تجربه کاربردی را از دل گفتگوهای داغ نی نی سایتی ها در مورد آشپزی ایرانی گلچین کرده ایم. با ما همراه باشید:

این تجربیات حاصل سال ها آزمون و خطاست، پس حتماً به دردتون می خوره!

  • برای خوش عطر شدن قورمه سبزی، یک تکه دنبه کوچک را تفت داده و بعد از پخت از غذا خارج کنید.
  • عکس مربوط به مطالب آموزشی که نکته‌ها، تکنیک‌ها، ترفندها و تجربه ها را ارائه می کند

  • رمز خوشمزگی قیمه، تفت دادن جداگانه گوشت و پیاز است.
  • هیچ وقت سبزی قورمه را با روغن زیاد سرخ نکنید، می سوزه و تلخ میشه.
  • زعفران را با یخ دم کنید، عطر و رنگش چند برابر میشه.
  • برای جلوگیری از وا رفتن کوفته تبریزی، از آرد نخودچی استفاده کنید.
  • بهترین برنج برای پخت چلو، برنج ایرانی درجه یک است.
  • برای طعم بهتر آش رشته، از آب قلم استفاده کنید.
  • هیچ وقت ماکارونی را قبل از آبکش کردن روغن نزنید، بهم میچسبه.
  • اگر عدس پلوتون شفته شد، یه تیکه نون لواش بزارید روش تا آبش رو بکشه.
  • راز یک میرزا قاسمی خوشمزه، کبابی کردن بادمجون روی ذغال یا شعله است.
  • برای گرفتن تلخی بادمجان، قبل از پخت نمک بزنید و بزارید نیم ساعت بمونه.
  • بهترین روش برای پخت کباب کوبیده خانگی، بهره‌گیری از گوشت چرخ کرده گوسفندی و پیاز رنده شده است.
  • برای ته چین قالبی، حتماً از ماست چکیده استفاده کنید.
  • هیچ وقت به آبگوشت رب گوجه فرنگی نزنید، طعمش عوض میشه.
  • برای خوشرنگ شدن شله زرد، از زعفران و گلاب فراوان استفاده کنید.
  • بهترین روش برای پخت فسنجان، بهره‌گیری از گردوی آسیاب شده و رب انار ملس است.
  • برای جلوگیری از سوختن ته دیگ، از شعله پخش کن استفاده کنید.
  • برای اینکه پیاز داغتون ترد بشه، بعد از سرخ شدن روی دستمال کاغذی پهن کنید.
  • هیچ وقت به خورشت کرفس آبلیمو نزنید، رنگش تیره میشه.
  • بهترین ادویه برای خورشت بامیه، زردچوبه و فلفل سیاه است.
  • برای خوش طعم شدن سوپ جو، از آب مرغ یا قلم استفاده کنید.
  • اگر برنجتون شور شد، یه سیب زمینی پوست کنده بزارید لای برنج تا شوری رو بگیره.
  • برای اینکه کوکو سبزی وا نره، از تخم مرغ کمتری استفاده کنید.
  • بهترین روغن برای سرخ کردن غذا، روغن کنجد یا روغن زیتون است.
  • برای جلوگیری از کپک زدن مربا، همیشه از قاشق تمیز و خشک استفاده کنید.

منتظر نظرات و تجربیات شما در قسمت نظرات هستیم!

آشپزی با عشق، طعم زندگی را شیرین می کند!






25 نکته آشپزی ایرانی از نی نی سایت: تجربه های مادرانه

25 نکته آشپزی ایرانی از نی نی سایت: تجربه های مادرانه

راز زعفران خوشرنگ:

خیلی از مامان ها توی نی نی سایت میگن برای اینکه زعفران تون رنگ بهتری بده، اول پودرش کنید بعد با یه تکه یخ دم کنید. اینجوری رنگ و عطرش چند برابر میشه!یادتون باشه زعفرون رو تو جای تاریک و خنک نگهداری کنین تا عطر و رنگش حفظ بشه. به هیچ وجه زعفران رو مستقیم روی حرارت نریزید، چون میسوزه و طعمش تلخ میشه. برای یه مهمونی بزرگ، از قبل زعفران رو دم کنین و توی یخچال نگه دارین. میتونید برای سرعت بخشیدن به کار، از دم کن برقی زعفران استفاده کنید. موقع خرید زعفران دقت کنین که رشته هاش یکدست و قرمز تیره باشن. زعفرون تقلبی ممکنه با رنگ های مصنوعی رنگ شده باشه، پس از فروشگاه های معتبر خرید کنین.

قرمه سبزی جا افتاده:

یکی از دغدغه های همیشگی، جا افتادن قرمه سبزیه. مامانا میگن با شعله خیلی کم و زمان طولانی پخت، قرمه سبزی حسابی جا می افته و روغن میندازه. راز خوشمزگی قورمه سبزی تو تفت دادن خوب سبزیه. سبزی رو خوب تفت بدین تا رنگش تیره بشه اما نسوزه. لوبیا چیتی قورمه سبزی رو از شب قبل خیس کنین تا نفخ ش بره. برای طعم بهتر، از ترکیب سبزی های تازه و خشک استفاده کنین. اگه قورمه سبزی تون ترش شد، یه قاشق چایخوری شکر اضافه کنین. برای لعاب دار شدن قورمه سبزی، میتونین یه قاشق آرد تفت داده شده اضافه کنین. از گوشت گوسفندی با استخوان برای قورمه سبزی استفاده کنین تا طعم بهتری داشته باشه.

برنج دانه بلند:

برای اینکه برنجتون دونه دونه بشه، قبل از پخت چند بار بشورینش تا آبش زلال بشه. بعد هم بذارین چند ساعت خیس بخوره. موقع پخت برنج، یه قاشق غذاخوری روغن بهش اضافه کنین تا بهم نچسبه. برای اینکه برنج قد بکشه، آب رو جوش بیارین بعد برنج رو اضافه کنین. موقع دم کشیدن برنج، از دم کنی استفاده کنین تا بخار آب به برنج برنگرده. اگه برنجتون شفته شد، یه تیکه نون روی برنج بذارین تا آب اضافی رو جذب کنه. برای داشتن ته دیگ طلایی، از روغن و زعفران استفاده کنین. برای معطر شدن برنج، میتونین چند قطره گلاب بهش اضافه کنین.

کوکو سیب زمینی خوشمزه:

برای اینکه کوکو سیب زمینی وا نره، سیب زمینی ها رو آبپز کنین و بعد رنده کنین. آب اضافی سیب زمینی ها رو هم بگیرین. تخم مرغ رو خوب هم بزنین تا پفکی بشه. برای خوش طعم شدن کوکو سیب زمینی، از پیاز داغ و ادویه های معطر استفاده کنین. موقع سرخ کردن کوکو، از روغن داغ استفاده کنین. برای اینکه کوکو به تابه نچسبه، از تابه نچسب استفاده کنین. میتونین به کوکو سیب زمینی کمی آرد نخودچی اضافه کنین تا منسجم تر بشه. برای تنوع، میتونین به کوکو سیب زمینی سبزیجات معطر هم اضافه کنین.

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا